Home » Pui gratinat

Pui gratinat

1. Indeparteaza oasele si pielea de pe pui. Taie carnea in bucati.

2. Curata si taie fin ceapa si cateii de usturoi. Taie ciupercile. Taie ardeii si scoate semintele. Caleste ceapa in grasime pana se inmoaie, dar inainte sa prinda culoare. Adauga usturoiul, ciupercile si ardeii si caleste legumele impreuna. Asezoneaza cu sare si piper.

3. Combina puiul si legumele intr-o tava pentru cuptor. Topeste branza impreuna cu supa de pui si sare si piper. Toarna sosul pentru pui si legume.

4. Lasa la cuptor la o temperatura de 225 de grade Celsius pana branza prinde o culoare maronie.

Poza principala

pui_gratinat_400.jpg

1 pui la rotisor
1 ceapa mica
2 catei de usturoi
200g de ciuperci
3 ardei, culori diferite
grasime pentru prajire
Sos
150g de branza moale
100ml de supa de pui
200ml de smantana
1/2 lingurita de praf de paprika
sare si piper

Poti inlocui legumele din aceasta reteta cu legumele pe care le preferi cel mai mult.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments