1. Tai puiul in opt bucati, il freci cu coaja de lamaie, presari zeama de lamaie si dregi cu sare si piper. Il pui intr-o tava unsa.
2. Cureti ceapa si o tai in patru sau in opt, apoi o asezi langa pui. Amesteci uleiul de masline cu untul si le torni peste pui.
3. Lasi in cuptorul incins la 200 de grade in jur de 35 de minute. Asezi pe o farfurie cu foi de vita oparite si fierte in otet, cu rosii cherry si masline negre.
4. Servesti acest pui grecesc cu masline si foi de vita alaturi de un piure de cartofi.
Friptura de vita in sos de bere
credit foto: Guliver/Camera Press
Poza principala
Galerie foto
1 pui gata pentru a fi gatit de circa 1.400 g
zeama si coaja rasa ale unei lamai
sare, piper macinat
200 g ceapa
4 linguri cu ulei de masline
2 linguri cu unt topit
Iata o reteta de pui grecesc. Puteti inlocui foile de vita cu foi proaspete de salata verde.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Comentariu