Un preparat ce poate fi servit cu orice garnitură la alegere.
Dificultate: ușor
Timp de prepapare: mediu
Porții: 4
Ingrediente:
- 1 pui (1,8 kg aproximativ)
- 1/2 ceapă
- 4 căței de usturoi
- 1 frunză de dafin
- 2 crenguțe de cimbru
- 1 mic buchte de tarhon
- 40 g unt nesărat
Modalitate de preparare:
- Se încălzește cuptorul la 180 de grade.
- Așezați puiul spălat pe o bucată de hârtie de copt și umpleți-l cu toate ingredientele, păstrând puțin unt pentru a-l distribui pe sub piele și piept.
- Asezonați bine cu sare și piper.
- Introduceți puiul la cuptor, timp de 1 oră și 20 de minute, stropindu-l cu sucul din tavă la fiecare 20 de minute.
- Lăsați-l să se odihnească înainte de a fi tăiat.
- Serrviți cu cartofi și salată la alegere.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu