1. Fierbeti porumbul si curatati-l de pe cocean. Amestecati-l cu ceapa, rosiile, ardeiul iute, fasolea rosie si coriandrul.
2. Amestecati malaiul cu sare si piper ca sa fie bine asezonat. Tavaliti puiul prin faina, apoi prin ou, apoi prin malai.
3. Incalziti 2 linguri de ulei intr-o tigaie la foc moderat si prajiti bucatile de pui pentru 2 minute pe fiecare parte pana cand devine crocant. Adaugati mai mult ulei daca este nevoie.
4. Serviti acest pui in malai cu salsa de porumb si cartofi copti cu smantana.
Rulouri de pui cu spanac
credit foto: Guliver
Pentru salsa:
2 porumbi
2 rosii, decojite si taiate
1 ceapa rosie, taiata
1 ardei iute, desamantat si tocat (optional)
400g fasole rosie (clatita si scursa)
o mana de coriandru, taiat marunt
Pentru pui:
malai
sare si piper
300 g file piept de pui
faina
1 ou
ulei de floarea soarelui
Pentru servire:
4 cartofi copti
smantana
Adaugă comentariu