1. Preincalzeste cuptorul la 160 de grade Celsius. Incalzeste uleiul intr-o tava de copt si prajeste puiul pana devine maroniu.
2. Adauga rosiile si maslinele si lasa la fiert.
3. Asezoneaza cu sare, piper si zahar.
4. Pune tigaia la cuptor si lasa aproximativ doua ore. Daca puiul pare uscat, adauga putin apa.
5. Cand puiul incepe sa se indeparteze de pe os si sosul s-a intarit, adauga frunzele de busuioc.
6. Se serveste cu cuscus si piure de cartofi.
Poza principala
Galerie foto
30ml de ulei de masline
6-8 portii de pui
2 catei de usturoi, zdrobiti
410g de rosii la conserva, tocate
410g de rosii cherry la conserva, in sos
100g masline, fara samburi si taiate marunt
sare si piper
30g de busuioc proaspat
Mediteranean si bun, e clar!
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu