Revista Practic în bucătărie

Pui picant cu ghimbir

  1. Combinați albușurile de ou cu amidonul de porumb și amestecați până se omogenizează.
  2. Așezați bucățile de carne în acest amestec și lăsați vasul la rece pentru 30 de minute.
  3. Într-o tigaie de tip wok, gătiți bucățile de carne până când carnea devine albă.
  4. Într-un alt wok gătiți ghimbirul, usturoiul și ceapa verde.
  5. Gătițile până când usturoiul devine ușor maroniu.
  6. Adăugați piperul, sosul de soia, sucul și coaja de lămâie.
  7. Transferați în acest vas carnea de pui și amestecați.
  8. Adăugați morcovii, fasolea verde și migdalele.
  9. Serviți preparatul cu orez fiert. 

  Credit Foto: Fotolia/ Visionsi

Poza principala

pui_picant_cu_ghimbir.jpg

  • 8 albușuri
  • 1 lingură amidon porumb
  • 500 g piept pui 
  • 100 ml ulei vegetal 
  • 1 lingură și jumătate ghimbir proapăt
  • 1 legătură ceapă verde, tocată
  • 1/2 linguriță piper măcinat
  • jumătate lămâie
  • 3 căței usturoi, tocați
  • 70 g migdale
  • 1/2 lingură sos de soia
  • 200 g morcov
  • 200 g fasole verde
  • orez bob lung 
Explozie de arome și un preparat iute, perfect pentru papilele gustative pretențioase.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE