- Combinați albușurile de ou cu amidonul de porumb și amestecați până se omogenizează.
- Așezați bucățile de carne în acest amestec și lăsați vasul la rece pentru 30 de minute.
- Într-o tigaie de tip wok, gătiți bucățile de carne până când carnea devine albă.
- Într-un alt wok gătiți ghimbirul, usturoiul și ceapa verde.
- Gătițile până când usturoiul devine ușor maroniu.
- Adăugați piperul, sosul de soia, sucul și coaja de lămâie.
- Transferați în acest vas carnea de pui și amestecați.
- Adăugați morcovii, fasolea verde și migdalele.
- Serviți preparatul cu orez fiert.
Credit Foto: Fotolia/ Visionsi
Poza principala
- 8 albușuri
- 1 lingură amidon porumb
- 500 g piept pui
- 100 ml ulei vegetal
- 1 lingură și jumătate ghimbir proapăt
- 1 legătură ceapă verde, tocată
- 1/2 linguriță piper măcinat
- jumătate lămâie
- 3 căței usturoi, tocați
- 70 g migdale
- 1/2 lingură sos de soia
- 200 g morcov
- 200 g fasole verde
- orez bob lung
Explozie de arome și un preparat iute, perfect pentru papilele gustative pretențioase.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu