- Amestecă vinul japozez, împreună cu vinul dulce japozez, sosul de soia, zahărul brun și ghimbirul ras.
- Adaugă carnea de pui feliată și lasă-l să se marineze pentru 15 minute.
- Într-o cratiță pune uleiul de arahide la încins.
- Transferă bucățile de carne și rumenește-le.
- Când carnea pare făcută la suprafață, adaugă sosul în care a stat la marinat.
- Pune capacul și lasă totul să fiarbă pentru încă 5 minute.
- Fierbe orezul pentru sushi conform indicațiilor de pe pachet.
- Scoate bucățile de carne din tigaie și menține sosul pe foc până când se îngroașă.
- Când acesta s-a îngroșat, pune din nou carnea pentru a se aromatiza.
- Servește cu orez.
Credit Foto: Fotolia/ seqoya
Poza principala
- 2 linguri vin japonez din orez
- 4 linguri vin dulce din orez fara alcool
- 4 linguri sos soia
- 2 linguri zahăr brun
- 2 lingurițe ghimbir ras
- 750 g carne de pui
- 1 lingură ulei arahide
- 400 g orez pentru sushi
O rețetă aromată care va fi un succes total în rândul prietenilor sofisticați.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu