Intr-un castron, amesteca bine sosul de soia cu zaharul, vinul de orez, ghimbirul si usturoiul zdrobit.
In marinata astfel obtinuta, adauga pieptul de pui taiat cubulete si lasa-l la rece minimum 30 de minute.
Scoate bucatile de carne si rumeneste-le in uleiul incins, amestecand usor. La final, toarna deasupra marinata, ceapa verde si ardeii taiati fasii si lasa sa dea in cateva clocote. Serveste cald, cu orez cu ou.
Revista FEMEIA DE AZI
Poza principala
Galerie foto
1 piept de pui dezosat
1/2 ardei gras rosu
1 fir de ceapa verde
2 linguri cu ulei de arahide sau unt
PENTRU MARINATA
4 linguri cu sos de soia
2 linguri cu zahar
6 linguri cu sake (vin de orez)
1 catel de usturoi
1 lingura cu ghimbir proaspat ras
Puiul teriyaki este o varianta delicioasa la modul obisnuit de preparare al acestuia.
Numar de portii
4
Calorii
385
Facebook Comments
Adaugă comentariu