Combinații delicioase și cremoase la cuptor cu pui și brânză de capră.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 2
Ingrediente:
- 2 piepți de pui fără piele
- 100 g brânză de capră
- 1 linguriță cimbru, plus 1-2 crenguțe
- 4 felii bacon
- 2 dovlecei, feliați subțire
- 1-2 lingurițe ulei măsline
- 250 g roșii, feliate subțire sau roșii cherry
Modalitate de preparare:
- Se încălzește cuptorul la 190 C.
- Tranșați pieptul de pui aproape în jumătate dintr-o latură lungă și deschide-l ca o carte.
- Aplatizați ușor cu un sucitor bucățile de carne.
- Asezonați pe toate laturile după gust cu sare și piper.
- Distribuiți brânza pe fiecare bucată de carne și presărați cu cimbru.
- Rulați bucățile de carne pentru a obține rulouri și înveliți fiecare rulou într-o fâșie de bacon. Dacă nu aveți și nu doriți să folosiți bacon, folosiți câteva scobitori pentru a vă asigura că nu se desfac rulourile.
- Ungeți cu ulei un vas termorezistent și așezați feliile de dovlecel și roșiile.
- Stropiți cu ulei de măsline, sare și piper, așezați crenguțele de cimbru și la final rulourile de carne.
- Se dă la cuptor pentru 40-45 minute până când șunca este crocantă și aurie, iar dovleceii sunt fragezi.
- Se servește cu cartofi noi.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu