Meniu în doi super rapid, elegant și aromat.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 2
Ingrediente:
- 3 linguri de mascarpone
- 1 lingură tocată de rozmarin
- 1 cățel usturoi zdrobit
- 2 piepți de pui, cu piele
- 4 felii prosciutto
- câțiva stropi ulei măsline
- sucul de la 1/2 lămâie
Modalitate de preparare:
- Se încălzește cuptorul la 200 de grade.
- Amestecați crema mascarpone cu rozmarinul, usturoiul și condimente după gust.
- Ridicați ușor pielea de pe pieptul de pui și umpleți cu câte 1 lingură de mascarpone aromatizat.
- Înfășurați câte 2 felii de prosciutto în jurul fiecărui piept.
- Se încălzește un strop de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă.
- Se rumenește puiul pe ambele părți până devin maroniu.
- Transferați-l într-un vas termorezistent.
- Coaceți puiul 15-20 de minute.
- Stropiți cu sucul de lămâie și serviți cu garnitură de fasole verde.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu