Meniu de familie, pentru prânz sau cină alături de o salată verde.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 130 g mozzarella bile, tăiate bucăți
- 50 g brânză cheddar, rasă
- 1 linguriță muștar
- 4 piepți de pui
- 8 fâșii bacon
Modalitate de preparare:
- Se încălzește cuptorul la 200 ° C .
- Se amestecă brânza mozzarella împreună cu muștarul.
- Se taie o fantă în partea laterală a fiecărui piept de pui, apoi adăugați umplutura de brânză cu muștar.
- Înveliți fiecare piept de pui umplut cu 2 felii de bacon – nu prea strâns, dar suficient pentru a ține ruloul.
- Asezonați după gust.
- Așezați pe o foaie de copt și coaceți timp de 20-25 min.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu