1. Bate carnea de pui (2 piepți și 3-4 pulpe dezosate), condimenteaz-o cu sare şi piper şi rumeneşte-o pe grătar.
2. Curăţă cartofii, taie-i cubuleţe şi pune-i la fiert în apă cu sare. Separat, călește ciupercile cu ceapa.
3. Adaugă smântâna amestecată cu făina. Lasă pe foc aproximativ 20 de minute.
4. Într-un vas termorezistent aşază cartofii fierţi, apoi amestecul de ciuperci cu smântână şi pieptul de pui tăiat fâşii. Rade deasupra caşcaval şi lasă la cuptor cam 10-15 minute.
Vita Stroganoff
Poza principala
Galerie foto
1 kg carne de pui
1 kg ciuperci
600 g smântână 12% grăsime
2 cepe
3 cartofi
2 linguri cu făină
200 g caşcaval
ulei
sare
Greu de rezistat ispitei. Reteta de pui vienez este delicioasa!
Numar de portii
8-10
Facebook Comments
Adaugă comentariu