1. Porţionează carnea de miel și freacă bucăţile cu oţet și rozmarin, apoi lasă să se zvânte. Încinge puţin ulei și perpelește bucăţile de carne, așază-le într-o cratita de cuptor și sărează-le.
2. Toacă mărunt legumele. Pune ulei într-o tigaie și călește ceapa, prazul, apoi morcovul și ardeii, iar la final, pune ciupercile feliate.
3. Dă-le în câteva clocote și pune toate legumele peste carne. Pune roșiile tocate mărunt, usturoiul pisat și o ceașcă de apă și dă totul la cuptor pentru o oră.
4. Întoarce carnea după o jumătate de oră, adaugă o ceașcă de apă (dacă e nevoie) și rozmarin.
1 kg pulpă de miel
2 morcovi
2 linguri cu oţet
2 cepe
1 praz
500 g ciuperci
2 ardei grași
2 cutii cu rosii in suc propriu
4 căţei de usturoi
2 crăcuţe de rozmarin
ulei
sare
Adaugă comentariu