1. Pune carnea la fiert în apă rece cu sare și crenguţele de rozmarin. Lasă-le până ce sunt aproape fierte (cam 15-20 de minute), apoi mută-le într-o cratiţă mai adâncă.
2. Toarnă supa de carne (zeama în care au fiert pulpele de miel), două linguri cu ulei, usturoiul verde tocat mărunt (numai partea albă).
3. Lasă la foc mic până ce fierbe carnea complet, adaugă sucul de roșii și dă totul în câteva clocote. Bagă cratiţa în cuptor, adaugă piper negru proaspăt măcinat și usturoiul pisat. Lasă cateva minute, ca să scadă și să se rumenească un pic.
4. Servește cu cartofi noi la cuptor, fierţi sau înăbușiţi și rozmarin verde alături.
credit foto: © Marco Mayer – Fotolia.com
4 pulpe de miel inferioare
100 ml suc de roșii
2 legături de usturoi verde
4 căţei de usturoi
2 crenguţe de rozmarin verde
ulei
sare
piper
Adaugă comentariu