Mâncăruri

Pulpa de miel cu vinete si rosii

1.Curăță de pielițe carnea și dă-o cu un amestec de sare, piper și cimbru. Pune bucățile în tava unsă cu foarte puțină grăsime, pune deasupra roșiile date pe răzătoare și vinul. Acoperă și dă la cuptor, la foc mic, pentru 90 de minute.

2.Între timp, spală și taie pe lungime vinetele. Dă-le cu un praf de sare și pune-le la scurs într-o sită. 

3.Așază vinetele pe lângă pulpele de miel, cățeii de usturoi feliați, stropește-le cu sos și mai lasă 40-50 de minute la cuptor sau până ce carnea s-a frăgezit.

4.Pentru un plus de gust, dar și dacă dieta permite, adaugă în tavă câteva felii de brânză feta cu 20 de minute de a stinge focul. 

credit foto: credit foto: _© HLPhoto – Fotolia.com

Poza principala

pulpa_de_miel_fotolia_64120073_subscription_xxl.jpg_c_hlphoto_-_fotolia.com_mica.jpg

2 pulpe inferioare de miel (sau gât)

1,5 kg de roșii

1 kg de vinete

6-7 căței de usturoi

300 ml vin alb

brânză feta (opțional)

cimbru 

ulei

sare

piper

Ușor de gătit, pulpele de miel devin o delicatesă dacă sunt gătite la foc mic și timp îndelungat.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE