1. Amestecati ingredientele pentru marinata.
2. Crestati pulpa de miel. Puneti-o intr-una sau doua pungute de congelator si turnati apoi marinata. Sigilati punguta si agitati-o asa incat carnea sa fie perfect acoperita de marinata. Lasati mielul in pungute, la frigider, peste noapte.
2. Puneti mielul marinat pe gratar si gatiti pentru 30 de minute, intorcandu-l la fiecare 10 minute.
3. Luati de pe gratar si puneti pe un platou. Acoperiti cu folie de aluminiu si serviti alaturi de cartofi copti.
Poza principala
Galerie foto
1-2 pulpe de miel, dezosate
Pentru marinata:
8 linguri zahar brun
coaja si zeama de la 2 lamai
3-4 catei de usturoi, decojiti si taiati
3-4 linguri oregano/cimbru
8 linguri ulei de masline
Trebuie sa tineti cont ca mielul sa fie marinat suficient pentru ca friptura sa iasa gustoasa. In „extra-sezon” de Paste, mielul poate fi cumparat din magazinele arabesti.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments
Adaugă comentariu