Home » Pulpe de pui cu chorizo

Pulpe de pui cu chorizo

  1. Preîncălzește cuptorul la 250 de grade.
  2. Unge o tavă mai mare sau două mai mici cu ulei de măsline.
  3. Adaugă pulpele de pui și freacă-le cu ulei.
  4. Adaugă cârnații chorizo tăiați în bucăți și cartofii noi.
  5. Presară ceapa tăiată julien și cele 2 lingurițe de oregano.
  6. Rade deasupra coaja de la 1 portocală.
  7. Introdu tava la cuptor pentru 1 oră, însă după 30 minute stropește preparatul cu sucul de la portocală.

 Credit Foto: Fotolia/ azurita

Poza principala

pui_spaniol_cu_chorizo.jpg

  • 750 g cârnați chorizo
  • 12 pulpe superioare de pui 
  • 2 linguri ulei măsline
  • 1 kg cartofi noi
  • 2 cepe roșii
  • 2 lingurițe oregano
  • coaja de la 1 portocală
Pregătește o masă delicioasă pentru întreaga familie, adăugând toate ingredientele într-o tavă și lăsând cuptorul să iși facă treaba.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE