1. Spală bine pulpele de pui, condimentează-le cu sare și piper, după care ridică ușor pielea. Umple buzunărelul astfel obţinut cu o parte din pătrunjel tocat cât mai mărunt.
2. Așază aceste pulpe de pui într-o tavă unsă cu ulei și lasă la cuptor să se frăgezească bine. Din când în când, stropește-le cu puţină apă caldă.
3. Când sunt aproape gata, adaugă în tavă roșiile tăiate în sferturi și ceapa întreagă.
4. Lasă la cuptor pulpele de pui impanate aproximativ 15 minute, până când legumele sunt pătrunse. La final, presară deasupra restul de pătrunjel.
Poza principala
Galerie foto
4 pulpe de pui
2 legături de pătrunjel
500 g roşii
300 g arpagic
sare
piper
ulei
Reteta de pulpe de pui impanate o gatesti usor si are putine calorii. O cina foarte gustoasa.
Numar de portii
4
Calorii
275
Facebook Comments
Adaugă comentariu