1. Crestati pulpitele de pui.
2. Pentru umplutura: Amestecati crema de branza cu maslinele, rosiile si condimentele. Impartiti umplutura pe pulpele de pui, apoi impaturiti-le in jurul acesteia.
3. Puneti puiul umplut intr-un castron si turnati marinata pe deasupra. Lasati aceste pulpe de pui la marinat pentru 2-3 ore.
4. Asezati apoi bucatile de pui umplut pe bete de frigarui.
5. Prajiti puiul pe gratar pentru 15 minute, intorcandu-l des.
6. Luati de pe gratar si serviti.
Poza principala
Galerie foto
8 pulpe de pui dezosate, cu piele
Pentru umplutura:
200g crema de branza
100 g masline negre fara samburi, taiate
8 rosii deshidratate, taiate
sare si piper negru proaspat macinat
Pentru marinata:
3-4 linguri sos pesto
coaja si zeama de la o lamaie
Cu o umplutura delicioasa si cu un aspect deosebit, aceasta reteta cu pulpe de pui va avea un succes nebun.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu