1.Condimentează pulpele cu sare și boia. Pune în mijlocul fiecărei pulpe un mănunchi de frunze de ceapă și bastonașe de morcov. Prinde cu o scobitoare. Taie roșiile în două, iar ardeiul – cubuleţe.
2.Într-o tavă unsă cu ulei, pune partea albă de la firele de ceapă tocată, cubuleţe de ardei și roșiile cherry taiate. Îndeasă pulpele printre legume și presară puţină boia iute.
3.Stropește cu ulei, presară ardeiul iute tocat și toarnă o cană cu apă. Lasă la cuptor 45 de minute.
Poza principala
Galerie foto
4 pulpiţe de pui dezosate
500 g roșii cherry
2 legături de ceapă
1 morcov
1 ardei gras
1 ardei iute
sare
boia iute
ulei
Pentru un pranz rapid, pregateste reteta de pulpite picante.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu