Home » Pulpiţe picante

Pulpiţe picante

1.Condimentează pulpele cu sare și boia. Pune în mijlocul fiecărei pulpe un mănunchi de frunze de ceapă și bastonașe de morcov. Prinde cu o scobitoare. Taie roșiile în două, iar ardeiul – cubuleţe.

2.Într-o tavă unsă cu ulei, pune partea albă de la firele de ceapă tocată, cubuleţe de ardei și roșiile cherry taiate. Îndeasă pulpele printre legume și presară puţină boia iute. 

3.Stropește cu ulei, presară ardeiul iute tocat și toarnă o cană cu apă. Lasă la cuptor 45 de minute.

 

Pulpe de pui împănate

Poza principala

fotolia_24122568_subscription_xxl-c_akross_-_fotolia.com_mica.jpg

4 pulpiţe de pui dezosate

500 g roșii cherry

2 legături de ceapă

1 morcov

1 ardei gras

1 ardei iute

sare

boia iute

ulei

 

Pulpe de pui cu orez oriental

Pentru un pranz rapid, pregateste reteta de pulpite picante.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE