1. Pune toate ierburile intr-un castron mare si striveste-le cu o lingura de lemn. Adauga vinul, acopera castronul si lasa amestecul peste noapte.
2. Incalzeste mierea si toarn-o peste capsune inainte de a pune totul la racit timp de o ora. Pune capsunele racite cu mierea intr-un castron de punch si adauga vinul si amestecul de ierburi.
3. Adauga vinul spumant si limonada inainte de a servi bautura. Garniseste cu florile de limba mielului.
Poza principala
Galerie foto
2 crengute de lamaita, menta si salvie
1 ramurica de rozmarin
6 frunze de muscata trandafirie
1 sticla de vin alb sec
45ml de miere
500g de capsune proaspete, spalate si injumatatite
1 sticla de vin spumant
1l de limonada
flori de limba mielului
Aroma acestui punch te va da gata la orice petrecere.
Facebook Comments
Adaugă comentariu