Deserturi & băuturi

Punch hawaiian

1.Taie ananasul bucățele  și pune-l într-un vas de inox (sau emailat) cu tot cu suc. Adaugă mandarinele (cu tot cu suc), anasonul, toarnă apa și vinul, siropul de arțar și și pune totul pe foc.

2.Adu la temperatura de fierbere și dă deoparte. Toarnă lichiorul de cireșe, amestecă și toarnă totul în ceșcuțe. Servește imediat!

Credit foto: Photoland/Profimedia

 

Vin fiert cu scorțișoară

Poza principala

punch_hawaian_mic.jpg

300 g ananas (conserva)

200 g mandarine (conserva)

400 ml apă

400 ml vin alb

40 ml sirop de arțar (sau miere)

2 anason stelat

40 ml lichior de cireșe

 

Ciocolată caldă cu frișcă

Punch-ul este o băutură ușor de preparat și la îndemâna oricui.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE