Vegetarian & vegan

Queso vegan cu morcov

  1. Într-o tigaie încălziți uleiul de măsline.
  2. Adăugați morcovii, ceapa și usturoiul.
  3. Gătiți pentru 7-10 minute, amestecând frecvent. 
  4. Îndepărtați de pe sursa de foc.
  5. Într-un blender, combinați nucile caju hiratate, fulgii de drojdie inactivă, supa de legume și amestecul de morcovi căliți.
  6. Adăugați sosul de ardei, semințele de chimen și sarea.
  7. Procesați până când amestecul este neted și cremos.
  8. Dacă este necesar adăugați 1 lingură fulgi de drojdie inactivă în plus pentru a se apropia de gustul de brânză.
  9. Potriviți gustul cu sare și piper.
  10. Serviți cu nachos sau alături de diferite preparate ca și garnitură.

   Credit Foto: Fotolia/ fahrwasser

Poza principala

queso_vegan.jpg

  • 3 morcovi, tocați
  • 1 ceapă, tocată
  • 4 căței usturoi, tocați
  • 2 linguri ulei măsline
  • 150 g nuci caju ( hidratate pentru 2 ore ) 
  • 260 ml supă de legume
  • 3-4 linguri fulgi de drojdie inactivă
  • 1/2 linguriță chimen
  • 1/2 linguriță sare
  • piper
  • 2 linguri sos de ardei 
Aperitiv sau gustare sănătoasă cu morcov și nuci caju.
Numar de portii
3 boluri
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE