- Într-o tigaie încălziți uleiul de măsline.
- Adăugați morcovii, ceapa și usturoiul.
- Gătiți pentru 7-10 minute, amestecând frecvent.
- Îndepărtați de pe sursa de foc.
- Într-un blender, combinați nucile caju hiratate, fulgii de drojdie inactivă, supa de legume și amestecul de morcovi căliți.
- Adăugați sosul de ardei, semințele de chimen și sarea.
- Procesați până când amestecul este neted și cremos.
- Dacă este necesar adăugați 1 lingură fulgi de drojdie inactivă în plus pentru a se apropia de gustul de brânză.
- Potriviți gustul cu sare și piper.
- Serviți cu nachos sau alături de diferite preparate ca și garnitură.
Credit Foto: Fotolia/ fahrwasser
Poza principala
- 3 morcovi, tocați
- 1 ceapă, tocată
- 4 căței usturoi, tocați
- 2 linguri ulei măsline
- 150 g nuci caju ( hidratate pentru 2 ore )
- 260 ml supă de legume
- 3-4 linguri fulgi de drojdie inactivă
- 1/2 linguriță chimen
- 1/2 linguriță sare
- piper
- 2 linguri sos de ardei
Aperitiv sau gustare sănătoasă cu morcov și nuci caju.
Numar de portii
3 boluri
Facebook Comments
Adaugă comentariu