- Gătiți quinoa conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- În acest timp, încingeți 3 linguri cu ulei de măsline într-o tigaie de tip wok și gătiți usturoiul pentru 1 minut la foc domol.
- Adăugați morcovul, prazul și brocooli și gătiți pentru încă 2 minute, până când totul este strălucitor.
- Adăugați roșiile deshidratate, supa de legume și piureul de tomate.
- Acoperiți cu un capac și gătiți pentru 3 minute.
- Scurgeți quinoa și adăugați-o peste legume împreună cu sucul de lămâie.
- Distribuiți în boluri și serviți preparatul cald.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 200 g quinoa
- 5 linguri ulei măsline
- 2 căței usturoi tocați mărunt
- 3 morcovi, bastonașe subțiri
- 300 g praz feliat
- 300 g broccoli
- 100 g roșii deshidratate
- 200 ml supă legume
- 2 lingurițe piure de tomate
- sucul de la 1 lămâie
Aperitiv sau fel principal ? Combinația dintre quinoa și legume se potrivește în orice situație.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu