Home » Promo » Rasol alb de vită în aluat
Promo

Rasol alb de vită în aluat

1.Amestecă vinul cu trei linguri cu ulei, coriandrul și cimbrul. Unge rasolul cu acest amestec și lasă-l la rece câteva ore (chiar și de seara până a doua zi). Dezgheaţă aluatul la temperatura camerei.

2.Pune ulei într-o cratiţă și frige pe toate părţile rasolul până se rumenește, apoi scoate-l pe o farfurie. În grăsimea rămasă, călește ceapa, ciupercile și măslinele, toate tocate mărunt. 

3.Când a scăzut zeama, sărează după gust. Întinde aluatul, gros cam de doi centimetri, pune sosul de ciuperci și așază peste carne.

4.Învelește totul în aluat. Din resturile de aluat, fă mici decoraţiuni.  Unge o tavă cu ulei și dă friptura la cuptor, la foc mediu, vreo 50-60 de minute.

credit foto: © Viktorija – Fotolia.com

 

Sugestie. Poţi face această reţetă cu orice tip de carne, dar e musai s-o marinezi înainte, pentru a se coace frumos și a prinde gust din aromele marinadei.

 

Rulouri spaniole de vită

Poza principala

muschi_in_aluat_fotolia_40745646_subscription_xl.jpg_c_viktorija_-_fotolia.com_mica.jpg

2 kg rasol alb de vită (sau muschi)

1 foaie aluat foitaj

400 g ciuperci

200 ml vin roșu

1 ceapă

150 g măsline feliate

coriandru

cimbru

ulei

sare

 

Tocană de vită cu ceapă şi vin

Rafinata, eleganta si gustoasa, pregateste friptura de vita pentru musafiri pretentiosi.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.