Descoperă gustul inedit al cărnii de miel, gătind-o lent timp de 10 ore.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapi
Porții: 4
Ingrediente:
- 4 rasoluri miel X 400 g bucata
- 2 linguri oregano uscat
- 670 ml pastă de roșii
- 1 căpățână usturoi, cățeii separați și decojiți
- 1 ceapă mare, tocată mărunt
- 1 radei gras roșu, tăiat pe lungime, cu semințele scoase și feliat julien
- sare
- piper măcinat
- frunze de coriandru
- 50 g brânză feta sfărâmată
- 2 linguri semințe de pin prăjite
- cartofi sotați, pentru servit
Modalitate de preparare:
- Asezonați fiecare rasol cu sare și piper.
- Puneți-le în oala slow cooker și presărați oregano uscat.
- Turnați deasupra pasta de roșii, întinzând cu o lingură peste părțile expuse ale rasolurilor.
- Împrăștiați cățeii de usturoi printre bucățile de carne, apoi adăugați ceapa și ardeiul.
- Asezonați cu sare și piper.
- Acoperiți oala cu capac și fierbeți timp de 10 ore pe modul LOW, până când carnea devine fragedă, desprinzându-se ușor de pe os.
- Transferați carnea și feliile de ardei în farfurii.
- Cu o lingură de lemn zdrobiți cățeii de usturoi, apoi amestecați-i bine cu sosul.
- Mai adăugați sare și piper după gust.
- Cu lingura turnați sos peste rasol.
- Presărați oregano, feta și semințe de pin prăjite.
- Serviți cu cartofi sotați.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu