Legume cu proteină de super calitate. Ce să îți dorești mai mult de la o farfurie?
Dificultate: ușor
Timp de preparare: mediu
Porții: 4
Ingrediente:
- 1 lingură ulei măsline
- 1 ceapă mare, tocată
- 1 ardei roșu sau portocaliu, tocat, fără semințe și feliat subțire
- 2 căței de usturoi, tocați mărunt
- 1 lingură rozmarin tocat
- 1 vânătă, tăiată cuburi
- 2 dovlecei, tăiați cuburi
- 400 g roșii la conservă tocate
- 1 linguriță oțet balsamic
- 4 ouă mari
- 1 pumn frunze de busuioc
Modalitate de preparare:
- Se încăzește uleiul într-o tigaie.
- Se adaugă ceapa, ardeiul, usturoiul și rozmarinul.
- Mențineți pe foc timp de 5 minute, amestecând frecvent.
- Adăugați vânăta și dovlecelul și fierbeți 2 minute.
- Adăugați rosșiile din conservă și umpleți conserva cu apă, apoi adăugați-o peste legume.
- Aduceți în punctul de fierbere și mențineți pe foc 40 de minute.
- Adăugați oțetul și formați în ratatouille cu o lingură 4 goluri.
- Spargeți câte un ou în fiecare spațiu.
- Acoperiți cu un capac și fierbeți 2-5 minute.
- La final presărați busuiocul și serviți cu pâine prăjită.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu