Home » Ravioli cu branza

Ravioli cu branza

  1. Amestecă ingredientele pentru aluat. Frământă bine și lasă-l să se odihnească 30 minute.
  2. Cu o lingură de lemn zdobește mozzarella și presară peste ea cimbrul, sare și piper după gust.
  3. Taie ardeii și dovleceii în cuburi.
  4. După cele 30 minute, împarte aluatul în două bucăți și întinde-l pentru a obține două foi.
  5. Pe una din foi adaugă câte o linguriță cu mozzarella, lăsând distanță între ele.
  6. Acoperă cu cealaltă foaie, lipește-le între ele și taie forme de ravioli.
  7. Fierbe ravioli în apă clocotită pentru 2 minute. 
  8. Într-o tigaie adaugă ulei de măsline și călește ceapa tocată împreună cu ardeii.
  9. După 5 minute adaugă zucchini și condimentează cu sare și piper. 
  10. Adaugă ravioli scurși bine de excesul de apă.
  11. Mai lasătotul pe foc pentru 3 minute.

  Credit Foto: Fotolia/ kuvona

 

Poza principala

ravioli_cu_branza_zucchini_si_ardei.jpg

Pentru aluat:

  • 2 ouă
  • 2 gălbenușuri
  • 300 g făină
  • sare
  • 2 linguri griș

Pentru umplutură: 

  • 500 g mozzarella
  • 1 linguriță cimbru
  • sare
  • piper
  • jumătate ardei gras galben
  • jumătate ardei gras roșu
  • 2 zucchini sau dovlecei
  • 1 ceapă
  • 40 ml ulei măsline

 

Ravioli cu brânză, o rețetă cremoasă, gustoasă și aromată. Servește preparatul alături de un vin alb rece pentru o cină perfectă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE