- Amestecă ingredientele pentru aluat. Frământă bine și lasă-l să se odihnească 30 minute.
- Cu o lingură de lemn zdobește mozzarella și presară peste ea cimbrul, sare și piper după gust.
- Taie ardeii și dovleceii în cuburi.
- După cele 30 minute, împarte aluatul în două bucăți și întinde-l pentru a obține două foi.
- Pe una din foi adaugă câte o linguriță cu mozzarella, lăsând distanță între ele.
- Acoperă cu cealaltă foaie, lipește-le între ele și taie forme de ravioli.
- Fierbe ravioli în apă clocotită pentru 2 minute.
- Într-o tigaie adaugă ulei de măsline și călește ceapa tocată împreună cu ardeii.
- După 5 minute adaugă zucchini și condimentează cu sare și piper.
- Adaugă ravioli scurși bine de excesul de apă.
- Mai lasătotul pe foc pentru 3 minute.
Credit Foto: Fotolia/ kuvona
Poza principala
Pentru aluat:
- 2 ouă
- 2 gălbenușuri
- 300 g făină
- sare
- 2 linguri griș
Pentru umplutură:
- 500 g mozzarella
- 1 linguriță cimbru
- sare
- piper
- jumătate ardei gras galben
- jumătate ardei gras roșu
- 2 zucchini sau dovlecei
- 1 ceapă
- 40 ml ulei măsline
Ravioli cu brânză, o rețetă cremoasă, gustoasă și aromată. Servește preparatul alături de un vin alb rece pentru o cină perfectă.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu