Revista Practic în bucătărie

Restaurant POEM

Insufletit si totusi discret. Elegant, dar confortabil. Acesta este restaurantul POEM, unde atmosfera fermecatoare a unei epoci de mult apuse se intalneste cu arome din lumea intreaga. Cuprinzand cinci spatii distincte (salon principal, salon protocol, terasa Monaco, Piano Club, si un bar privat) restaurantul este potrivit pentru orice ocazie, de la o cina romantica pana la petreceri private sau corporate.

De la inceputul secolului XX un bun prieten al regelui Carol I s-a stabilit in locatia unde astazi se regaseste restaurantul POEM si faimosul CAROL PARC HOTEL. Arhitectul Suter, de origine germana, s-a indragostit nu numai de zona Filaret, ci si de lumea buna din Bucuresti pe care o primea la el acasa in aproape fiecare sfarsit de saptamana pentru o festivitate sau alta. Din povestirile fostilor vecini si a urmasilor lui Suter, am aflat ca locatia din Aleea Suter 23 a avut parte intodeauna de cel mai bun vin, bucatarie fina, si buna dispozitie. Aceasta traditie deosebita o pastram in continuare, si dupa spusele oaspetilor nostrii ea se resimte la orice vizita.

Poza principala

poem-restaurant-interior.jpg

Adresa
Aleea Suter 23-25, Sector 4, Bucuresti
Telefon
021-3363377

Precum imbratisate intr-un POEM, delicatese din lumea intreaga se regasesc in meniu: preparate mediteraneene, bucatarie franceza, influente asiatice sau vieneze sunt cateva din aromele pe care le poti descoperi.

Una din placerile specialistilor nostri bucatari este de a-ti pregati orice fel de mancare ce nu se regaseste in meniu.

Ingredientele folosite in bucataria noastra sunt intotdeauna alese cu grija, de la furnizori de nisa, ce impart acceasi pasiune pentru detalii ca si noi.

Website
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE