- Într-o tigaie mare, prăjește baconul timp de 3 minute la foc mediu, până când grăsimea este eliminată și șunca devine aurie.
- Transferă baconul într-un castron și păstrează grăsimea în tigaie.
- Adaugă carnea de pui și prăjește câte 4 minute pe fiecare parte.
- Împinge carne de pui pe margine pentru a adăuga usturoiul și ceapa verde.
- Menține pe foc pentru 30 de secunde, apoi adaugă supa de pui, acoperă cu un capac și lasă să fiarbă 15 minute.
- Mărește flacăra și adaugă mazărea congelată și lasă să fiarbă pentru 4 minute.
- Verifică dacă puiul este gata și adaugă smântâna înainte de a îndepărta vasul de pe sursa de foc.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 6 felii bacon, tocat
- 8 pulpe de pui fără piele
- 2 căței usturoi, feliați
- 1 legătură ceapă verde, tocată mărunt
- 300 ml supă pui fierbinte
- 250 g mazăre congelată
- 1 salată verde, tocată mărunt
- 2 linguri smântână
Pregătește o rețetă incredibil de gustoasă, cu miros franțuzesc.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu