- Puneți la încins o tigaie cu diametrul de 20 cm.
- Amestecați ouăle cu furculița într-un castron și încorporați parmezanul împreună cu tarhonul.
- Puneți în tigaie o bucată de unt să sfârâie și turnați ouăle.
- Lăsați omleta să facă câteva bule, apoi cu o furculiță trageți de margini încet pentru a distribui și ouăle nefăcute în tigaie.
- Agitați tigaia înainte și înapoi pentru a amesteca complet omleta.
- La final adăugați și cealaltă bucată de unt și acoperiți omleta cu hârtie de copt pentru câteva secunde.
- Serviți imediat cu brânză Gruyere și ceapă tocată.
Credit Foto: Thinkstock
Poza principala
- 3 ouă organice, la temperatura camerei
- 2 bucăți unt
- 1 linguriță parmezan ras
- 2-3 frunze tarhon tocat
- 1 lingură ceapă verde, tocată mărunt
- 3 linguri brânză Gruyere
Una din cele mai sănătoase alegeri pentru micul dejun este oul, de această dată într-o omletă gustoasă din bucătăria franțuzească.
Numar de portii
1
Facebook Comments
Adaugă comentariu