Cine nu iubește celebrele bomboane Raffaello? Acestea au apărut pe piață în 1990, iar în prezent se găsesc în orice supermarket românesc. Totuși, ele pot fi preparate oricând acasă, cu ajutorul a doar 5 ingrediente accesibile. Astfel, te poți bucura de un desert delicios oricând ai poftă!
Iată rețeta noastră simplă de bomboane Raffaello.
Ingrediente
- 200 gr unt
- 250 gr zahăr pudră
- 250 gr lapte praf
- 200 gr nucă de cocos
- alune și/sau migdale
Mod de preparare
Se amestecă bine untul cu zahărul pudră, cu laptele praf și cu 150 de grame de nucă de cocos.
Compoziția se omogenizează bine, apoi se iau bucățele cu o linguriță și se formează bulgărași cu mâna în jurul unei alune sau migdale.
La final, se tăvălesc bomboanele prin nuca de cocos rămasă (50 grame).
Bomboanele Raffaello se păstrează la frigider până în momentul servirii.
Poftă bună!
Încearcă și: Înghețată de ciocolată raw vegan și gluten free
Încearcă și: Brioșe cu afine și ciocolată albă
Sursă foto: iStock
Adaugă comentariu