Tradițional

Rețetă tradițională din Maramureș: Cocurei

  1. Mălaiul Gold Maya se pune într-un bol, după care se adaugă restul ingredientelor.
  2. Se amestecă până se obține o cocă groasă.
  3. Se unge tigaia cu ulei apoi se ia câte o ligură de compoziție și se pun acesti cocurei la prăjit.

 

Mai multe detalii despre proiect pot fi găsite pe site-ul www.traditiiculinareromanesti.ro, pe blogul www.traditiiculinareromanesti.wordpress.com și pe pagina de Facebook.

Poza principala

cocurei_mici.jpg

500 g făină de mălai Gold Maya

1 lingură făină albă Gold Maya

1 lingură zahar Mărgăritar

½ linguriță sare Kotanyi

½ linguriță bicarbonat Dr. Oetker

1 cutie lapte bătut Tradiții din România (490 ml)

Reţeta cu acesti cocurei face parte din a doua ediție a programului de educație culinară “Descoperă tradiţiile culinare româneşti”
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE