Tradițional

Rețetă tradițională din Maramureș: Hremzli (Hermze)

Se curăță cartofii și se dau prin răzătoare.

 

Peste cartofi se adaugă ouăle, făină Gold Maya, sare și piper Kotanyi. 

 

Se amestecă toate ingredientele.

 

În uleiul încins se adaugă treptat câte o lingură din compoziție și se lasă la prăjit până devin aurii.

 

 

Mai multe detalii despre proiect pot fi găsite pe site-ul www.traditiiculinareromanesti.ro, pe blogul www.traditiiculinareromanesti.wordpress.com și pe pagina de Facebook.

Poza principala

hremzli_mici.jpg

10 cartofi

3 ouă

4 linguri de făină Gold Maya

Sare Kotanyi (dupa gust)

Piper Kotanyi (dupa gust)

Reţeta face parte din a doua ediție a programului de educație culinară “Descoperă tradiţiile culinare româneşti”.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE