
Năutul se poate folosi în prepararea chiftelelor, sarmalelor sau pilafurilor, fiind un foarte bun înlocuitor pentru carne, fiind și mai gustos decât soia.
Salată cu năut, cușcuș și rodie
Cu influențe marocane, salata cu năut, cușcuș și rodie este o gustare plină de vitamine și fibre. Citește aici lista ingredientelor si modul de preparare.
Tocăniță de năut cu roșii
Pentru zilele de post, pregătește tocănița de năut cu roșii. Rețeta foarte ușor de pregătit o gasești aici.
Chifteluțe de post cu năut (falafel)
Pentru un prânz copios, pregătește rețeta de chifteluțe de post cu năut (sau falafel) și servește-le cu lipii arăbești și legume proaspete.
Pate vegetal de naut cu chimen
Ingrediente simple și aromate intr-o combinație excelentă. Incearca reteta negresit! Modul de preparare il poti citi aici.
Bulgări de linte și năut
In zilele in care vrei sa postesti, bulgarii de linte si naut sunt o alegere perfecta: satiosi si gustosi. Daca ți-am starnit curiozitatea, citeste reteta.
Mâncare de năut
O mâncare de naut uşor de preparat mai ales in zilele de post. Cum o pregatesti? Afli aici.
Bobițe delicioase cu ciuperci
Pentru zilele de post, incearcă rețeta de bobițe delicioase cu ciuperci, o salată ușor de făcut, sățioasă și gustoasă.
Mâncare de năut
Mâncărica de năut este o rețetă ușor de preparat, sățioasă și gustoasă, numai bună pentru zilele de post.
Aceste retete arata foarte delicioase! Le voi încerca sigur, mulțumesc