Aperitive si salate Legume

Cartofi dulci cu usturoi și unt la cuptor

Aperitiv sau gustare lipsită de vinovăție!

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 2

Ingrediente:

  • 1 cartof dulce (aproximativ 500 g)
  • 2 lingurițe unt organic
  • 1/2 linguriță pudră de usturoi
  • 1/2 linguriță sare
  • 1/4 linguriță piper măcinat

Modalitate de preparare:

  1. Preîncălziți cuptorul la 220 de grade și tapetați o tavă de copt cu hârtie.
  2. Tăiați cartofii bastonașe și plasați-i într-un bol.
  3. Combinați untul topit cu usturoiul, sarea și piperul.
  4. Turnați amestecul peste cartofi și amestecați.
  5. Împrăștiați cartofii în tavă și introduceți tava la cuptor.
  6. Coaceți pentru 25-30 de minute până încep să își schimbe culoarea, întorcându-i la jumătatea timpului.
  7. Îndepărtați din tavă și serviți cât sunt calzi.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE