Aperitive si salate Legume

Chiftele de conopidă

Dacă îți plac preparatele vegetariene, această rețetă cu siguranță te va ajuta.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 35 chiftele mici

Ingrediente:

  • 700 g conopidă, rasă fin cu un procesor de alimente
  • 150 g morcov dat pe răzătoare
  • 5 ouă
  • 65 g făină de migdale
  • 2 fire ceapă verde, fin tocate
  • 1 cățel de usturoi, tocat
  • 1 linguriță pătrunjel tocat
  • 1 linguriță coriandru tocat
  • sare și piper
  • 2-4 lingurițe ulei de cocos pentru prăjit

Modalitate de preparare:

  1. Combinați toate ingredientele într-un bol, cu excepția uleiului de cocos.
  2. Adăugați două lingurițe de ulei de cocos într-o tigaie.
  3. Folosind o măsură de înghețată, luați compoziție și formați chiftelele.
  4. Prăjiți-le la foc mediu, având grijă ca în tigaie să nu se atingă între ele.
  5. Gătiți câteva minute pe fiecare parte, până devin rumene.
  6. Scoateți chiftelele pe prosoape de hârtie absorbantă.
  7. Continuați până la epuizarea compoziției, mai adăugând ulei de cocos în tigaie când este cazul.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE