Aperitive si salate Bucatarii internationale Peste

Chiftele de crabi

Încearcă gustul fructelor de mare într-o rețetă sofisticată.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Ingrediente:

  • 200 g carne de crab
  • 25 g hrean
  • 50 g carne de porc tocată
  • 1 ou mic
  • 1 lingură sos de stridii
  • 1 linguriță zahăr
  • sare
  • 2 lingurițe amidon
  • ulei pentru prăjit

Modalitate de preparare:

  1. Carnea de crab și hreanul se taie mărunt, apoi se amestecă cu carnea tocată, oul și sosul de stridii până se obține o masă omogenă.
  2. Se condimentează cu sare și se adaugă zahărul.
  3. Se leagă compoziția cu ajutorul amidonului, se formează chiftele mici și se prăjesc în baie de ulei bine încins.
  4. Se poate folosi ulei de porumb sau de susan.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE