Aperitive si salate Legume Peste

Conopidă cu creveți

Gătește simplu, rapid și nutritiv.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 1 conopidă, ruptă în buchețele
  • 150 g creveți
  • 25 g unt
  • nucșoară
  • un praf pudră de chilli
  • sucul de la jumătate de lămâie
  • piper negru

Modalitate de preparare:

  1. Fierbeți conopida în apă sărată  timp de 10-15 minute, până când se înmoaie.
  2. Se scurge de excesul de apă și se păstrează caldă.
  3. Gătiți creveții într-o cratiță cu unt, nucșoară și praful de ardei iute.
  4. Stropiți cu sucul de lămâie, apoi turnați conținutul tigăii peste conopidă.
  5. Presărați piper negru la final.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE