Foitaje si pateuri Legume

Anghinare pane

Descoperă legumele și modalitățile în care le poți pregăti pentru a avea impact, cum ar fi această rețetă de anghinare pane cu curry.

Dificultate : ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 8 anghinare
  • 100 g făină albă
  • 50 g făină de orez
  • 1 linguriță curry
  • apă minerală
  • sare
  • ulei de floarea soarelui

Modalitate de preparare:

  1. Curățați anghinarea eliminând frunzele din exterior. Îndepărtați vârful și baza.
  2. Amestecași cele două tipuri de făină, pudra de curry și un praf de sare.
  3. Treptat adăugați apa foarte rece, de preferat ținută la congelator până se răcește.
  4. Amestecați energic cu telul, până la obținerea unui aluat fluid și omogen, dar nu foarte gros.
  5. Scufundați anghinarele în aluatul obținut, scurgeți-le de exces și prăjiți-le în baie de ulei foarte bine încins.
  6. Scoateți anghinarele pe un platou tapetat cu hțrtie absorbantă pentru a elimina excesul de ulei.
  7. Condimentați cu sare și piper după gust și serviți preparatul cald.

Autor: Daniela Niculi

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE