Aperitive si salate Fructe Legume Slowly Veggie Vegetarian

Maioneză de avocado

Avocado, aliatul împotriva inflamațiilor, acum într-o rețetă perfectă pentru reinterpretarea preparatelor tradiționale.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Ingrediente:

  • 2 avocado
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri suc lămâie
  • 2 linguri apă
  • 1/2 linguriță sare de mare

Modalitate de preparare:

  1. Se taie avocado in jumătate și se îndepărtează sâmburele.
  2. Extrageți pulpa și transferați-o într-un blender împreună cu uleiul de măsline, sucul de lămâie, apă și sare.
  3. Se amestecă timp de 30 de secunde până se omogenizează și aveți o consistență cremoasă.
  4. Transferați într-un borcan de sticlă și păstrați la frigider.
  5. Se servește peste salate, legume sau supe cremă din legume.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments



PUBLICITATE

PUBLICITATE