Aperitive si salate Carne

Omletă cu chorizo și brânză de capră

Simplu și gustos, despre mic dejun este vorba!

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 1

Omletă cu chorizo

Ingrediente:

  • 2 ouă
  • câteva fire ceapă verde chivas, tocată
  • 1 linguriță ulei floarea soarelui
  • câteva felii de salam chorizo
  • un praf fulgi chilli
  • 1 felie brânză de capră

Modalitate de preparare:

  1. Se bat ouăle într-un castron, apoi se adaugă o mare parte din ceapă și se asezonează după gust.
  2. Se încălzește uleiul într-o tigaie, apoi se prăjește chorizo si chilli timp de 3 minute sau până se rumenesc.
  3. Transferați-le într-un castron și amestecați-le cu brânza de capră.
  4. Puneți tava înapoi pe foc, se adaugă amestecul de ouă și se fierbe timp de 1 min, învârtind ouăle cu furculița de câteva ori.
  5. Se toarnă amestecul de brânză peste jumătate din omletă, se presară restul de ceapă.
  6. Se lasă 30 de secunde, până când brânza începe să se topească la margini.
  7. Se servește imediat.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE