Aperitive si salate

Omletă cu ciuperci, mic dejun simplu și rapid

Ce mai mâncăm la micul dejun?

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 2

Ingrediente:

  • 4-5 ouă
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • 100 g ciuperci champignon
  • 1 ceapă, fin tocată
  • mărar tocat
  • 50 g telemea rasă

Modalitate de preparare:

  1. Ciupercile, curățate și spălate se feliază fin.
  2. Ceapa se călește în unt timp de 1 minut, apoi se adaugă ciupercile, un vârf cuțit sare, piper după gust și se lasă la foc potrivit, acoperite, până când lichidul scade complet.
  3. Când lichidul a scăzut se adaugă verdeața tocată.
  4. Într-o tigaie antiaderentă se adaugă ouăle bătute și se călește omleta, pe o singură parte.
  5. Se adaugă amestecul de ciuperci în interior și când este gata se transferă pe o farfurie.
  6. Presărați telemea rasă sau orice altă brânză la alegere.

Credit Foto: 123RF

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE