Aperitive si salate

Omletă cu ciuperci și susan

Ce mai mâncăm dimineața? O omletă este perfectă, nu-i așa?

Timp de preparara: rapid

Porții: 4

Dificultate: ușor

Ingrediente:

  • 100 g ciuperci shiitake
  • 100 g ciuperci champignon
  • 100 g hribi
  • 4 cepe verzi
  • 12 g ghimbir
  • 3 lg susan
  • 6 ouă
  • 1-2 linguri sos de soia
  • 3 linguri ulei de susan
  • 1 frunze arpagic
  • piper

Modalitate de preparare:

  1. Curățați toate ciupercile și tăiați-le felii subțiri.
  2. Curățați cepele verzi, spălați-le și tăiați-le rondele subțiri.
  3. Decojiți ghimbirul și radeți-l fin.
  4. Prăjiți susanul într-o tigaie fără grăsime până devine auriu.
  5. Lăsați-l să se răcească pe o farfurie întinsă.
  6. Bateți ouăle într-un castron împreună cu 2 linguri de apă și asezonzați cu sosul de soia.
  7. Încingeți puternic uleiul de susan în 4 tigăi antiaderente.
  8. Prăjiți ciupercile la temperatură mare.
  9. Adăugați cepele verzi și ghimbirul, apoi prăjiți scurt.
  10. Puneți în tigaie oul bătut și lăsați-l să se gătească la foc mediu.
  11. Spălați frunzele de arpagic, zvântați-le și mărunțiți-le.
  12. Asezonați omletele cu frunze de arpagic și piper.
  13. Serviți-le presărate cu susan.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE