Aperitive si salate

Omletă cu lapte de cocos

Încearcă această modalitate de a prepara omleta pentru un plus de aromă.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 1

Ingrediente:

  • 2 ouă
  • un praf de sare
  • 1 lingură cu iaurt cremos sau lapte de cocos
  • ceapă chivas tocată mărunt

Modalitate de preparare:

  1. Se combină ouăle, sarea de mare și iaurtul/laptele de cocos într-un bol.
  2. Amestecați ușor cu o furculiță până se combină.
  3. Adăugați un mic strop de ulei de măsline într-o tigaie mică la foc mic.
  4. Se toarnă amestecul ăn tigaia încinsă și se  amestecă ușor până când ouăle încep să devină cremoase.
  5. Se servește cu: avocado proaspăt, salsa de roșii proaspete și coriandru/ sparanghel aburit cu piper negru/ spanac/ ciuperci sotate/bacon.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE