Aperitive si salate

Omletă cu roșii și busuioc

Pregătește un mic dejun simplu și gustos în 10 minute.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 1

Ingrediente:

  • 1 roșie coaptă
  • 1 lingură brânză cheddar, rasă
  • 3 frunze de busuioc
  • 1 ceapă verde, fin tocată
  • 1 lingură ulei măsline
  • 2 ouă, bătute

Modalitate de preparare:

  1. Se toacă mărunt roșiile  într-un bol cu brânza, frunzele de busuioc, ceapa de primăvară, jumătate din uleiul de masline și puțină sare și piper.
  2. Se încălzește uleiul rămas într-o tigaie mică, apoi se varsă amestecul de ouă.
  3. Gătiți până când ouăle sunt pe gustul dumneavoastră, apoi lingura adăugați amestecul de roșii  peste jumătate din omletă.
  4. Pliați omleta peste roșii, lăsați timp de aproximativ 30 de secunde, apoi scoateți pe o farfurie.
  5. Se servește cu o salată.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE