Aperitive si salate Pentru doi

Omletă cu sote de mazăre

O combinație de proteină de calitate cu legume verzi pentru un start nutritiv la micul dejun.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 2

Ingrediente:

  • 4-5 ouă
  • 60 g unt
  • sare
  • piper
  • 2 linguri cu mazăre
  • cașcaval

Modalitate de preparare:

  1. Mazărea dacă est eproaspătă se fierbe pentru 30 de minute în apă cu sare, dacă este congelată, se fierbe pentru 5 minute.
  2. Se scurge de apă și se amestecă într-un vas cu jumătate din cantitatea de unt și câteva frunze de pătrunjel mărunt tocate.
  3. Se așează asupra unul vas cu aburi și se lasă acolo până când omleta este gata.
  4. Omleta se gătește în stilul clasic cu restul cantității de unt.
  5. Trebui să arate precum o clătită în interiorul căreia se va adăuga mazărea și cașcavalul ras.

Credit Foto: 123RF

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE