Aperitive si salate Paste

Omletă cu spaghette

Paste altfel pentru micul dejun sau un prânz delicios la birou.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 cățel de usturoi, zdrobit
  • 1 ceapă, tocată
  • 2 dovlecei, rași
  • 2 linguri pătrunjel tocat
  • 300 g sos de brânză
  • 200 g spaghette fierte
  • 2 ouă

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește jumătate din ulei într-o tigaie antiaderentă și se adaugă usturoiul și ceapa.
  2. Se fierbe timp de 2-3 minute, până ce înmoaie.
  3. Cu ajutorul mâinilor se stoarce dovlecelul de excesul de zeamă.
  4. Adăugați dovlecelul scurs în tigaie și fierbeți timp de  încă 3-4 minute, până când se înmoaie.
  5. Transferați legumele într-un castron mare.
  6. Se amestecă patrunjelul, sosul de brânză și spaghetele și se asezonează după gust.
  7. Se bat ouăle și se încorporează în amestecul de legume.
  8. Se încălzește uleiul rămas în tigaie și se adaugă spaghetele împreună cu legumele.
  9. Se nivelează cu ajutorul unei linguri și se gătesc 3-5 minute.
  10. Se transferă în cuptorul preîncălzit la 200 de grade timp de 2-3 minute, până devin aurii.
  11. Se lasă să se răcească în tigaie timp de 5 minute, apoi se taie în felii și se servește.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE