Aperitive si salate Foitaje si pateuri Peste

Rulouri cu somon afumat

Un aperitiv ce doar pare sofisticat. Hai să impresionezi la viitoare petrecere alături de prieteni!

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 25

Ingrediente:

  • 300 g cremă de brânză
  • 1 lingură suc de lămâie
  • 2 linguri mărar tocat
  • 1 vârf cuțit piper negru
  • 4 tortilla de făină
  • 350 g somon afumat

Modalitate de preparare:

  1. Amestecați crema de brânză cu sucul de lămâie, mărarul tocat și piper măcinat.
  2. Distribuiți amestecul pe suprafața celor 4 felii de tortilla.
  3. Acoperiți cu bucăți de somon afumat și rulați fiecare felie de tortilla.
  4. Rulați cu folie alimentară pentru a se menține strâns.
  5. Introduceți-le la frigider până în momentul servirii.
  6. Pentru a servi, îndepărtați capetele, folosiți un cuțit ascuțit și tăiați pe diagonală.
  7. Serviți cu mărar suplimentar și frunze de salată.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE