Aperitive si salate Salate Slowly Veggie Vegetarian

Salată cu 4 feluri de varză

Varză albă, roșie sau chinezească, pentru un bol cu sănătate.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 1/4 varză chinezească
  • 1/4 varză de savoia
  • 1/4 varză albă
  • 1/4 varză roșie
  • o mână frunze de arpagic, tocate mărunt

Pentru sos:

  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură ulei de susan
  • 2 linguri oțet balsamic
  • 2 linguri muștar cu boabe întregi
  • sare
  • piper

Modalitate de preparare:

  1. Scoate cotorul fiecărei verze și apoi taie frunzele fâșii, cu un cuțit bine ascuțit.
  2. Pune-le într-un bol mare și amestecă-le bine, agitând vasul.
  3. Pentru sos, bate toate ingredientele într-un castron, cu ajutorul unui tel, asezonând cu sare și piper după gust.
  4. Toarnă-l peste varză și amestecă bine.
  5. Lasă la marinat cel puțin 20 de minute.
  6. Presară frunzele de arpagic peste salata de varză și amestecă bine chiar înainte să servești.

Credit Foto: 123RF

*Imaginile sunt oferite cu titlu de prezentare

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE